Telio IP telefoni for bedrift og privat

| EXO | FLX | MIN | PRO | FIT | HRT | OHM | UMI | ageless |
                     

Agel Muligheten- rett sted til rett tid.


Agel et nytt og spennende konsept som skaper revolusjon innen en eksisterende bransje. Klarer du å se hvilken mulighet Agel har i dag, vil du ta del i denne muligheten. Nå bygger vi muligheten for de som ser potensialet i Agel og vil være med å bringe det et steg videre.

Vi skal være klar når Agel's produkter når forbrukerne med storm. Vi skal bygge grunnsteinene som skal til for å få et solid fotfeste i Norge eller de områder vi har kontakter. Vi vil gi opplæring og support slik at DU kan være med å fronte Agel på en profesjonell måte.

Agel er ikke noe nytt produkt, det har kun skapt innovasjon til et allerede etablert produkt som i dag er et enormt marked.

 

Audio utvikling

Hver gang et etablert marked har skiftet leveringsform så har det skapt en ny større industri. Produktet har hele tiden vært det samme det er bare tilført innovasjon. Er du klar til å se denne muligheten med Agel.

Phone development

Vil du være med på det neste skifte når det gjelder kosttilskudd. Hvis du ser denne muligheten så er du på rett sted til rett tid. Agel har med sin Gel teknologi skapt en ny leveringsmekanisme innen kosttilskudd.

Agel kosttilskudd

Små enkle velsmakende produktpakker som du kan ta med deg overalt. Ikke mer bokser med pulver, flasker med juice eller mengder med piller som må svelges med store mengder vann. Agels produkter trenger ikke lagres i kjøleskap og kan taes hvor som helst og når som helst.

 

I dag legger vi grunnlaget for Agel, er du blandt de nettverkeren som ser denne unike muligheten innen et mlm basert konsept.

"I am agel" what about U

 

 

 Bli "I am Agel" du også.


Vi anbefaler at du tar kontakt med oss her eller den som introduserte deg til Agel før du melder deg inn.
 
 
 WADA Safe.
Agel wada safe
Agel Produkter er testet på WADA godkjent labratorie for å sikre at de kan brukes i idrettsmiljø..
 
Direct Selling Association.
Agel dsa aproved
Agel godkjent av DSA som er USA's svar på direktesalgs forbundet.
 
 Halal og Kosher..
Agel kosher og halal
Agel Produkter* er Halal og Kosher sertifiserte.
 
 
Design og Drift av AGEL TEAM NORGE, independent Agel distributører i Norge
Powered by www.in.no

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/inno/public_html/agel/inc/design/design.inc.php:167 Stack trace: #0 /home/inno/public_html/agel/inc/design/design.inc.php(184): get_fms(3) #1 /home/inno/public_html/agel/agel-mulighet.php(10): include('/home/inno/publ...') #2 {main} thrown in /home/inno/public_html/agel/inc/design/design.inc.php on line 167