Telio IP telefoni for bedrift og privat

| EXO | FLX | MIN | PRO | FIT | HRT | OHM | UMI | ageless |
                     
Agel - Kosttilskudd på en ny måte.

Filosofien bak Agel's produkter* er ”Bruk og del din opplevelse”. Det betyr at vi selv skal bruke produktene, fortelle andre om virkningen og la andre prøve produktene. Les mer om hvert ennkelt produkt ved bruk av linkene over, eller samlet kort produktbeskrivelse her. For utskrift eller vedlegg.

Så Agel er et produkt basert konsept som skal hjelpe deg til å nå dine mål. Agel selger ikke produktene over disk i Norge, men man kan som medlem bestille og få tilsendt produktene. Prisen på produktene ligger på 420-500 kr pluss frakt og avgifter til den Norske stat ved innførsel.

I starten vil overvekten av de som begynner med konseptet agel være de som ser mulighetene, men når produktene blir mer anerkjent så vil også den alminnelige man og dame bli målgruppen. Kanskje ikke for å ta del i nettverks muligheten, men får å ta del i den positive effekt produktene har på din helse og livsstil. Mange av produktene er også Kosher og Halal sertifiserte slik at de tilfredsstiller de religiøse krav som stilles for slike produkter.

Agel's produkter benytter råvarer som er allmenn kjent og godt dokumentert, det som er nytt og banebrytende er måten produktene formidles på og hvordan de taes opp i kroppen.

Gel teknologi:

Det er godt kjent at flytende produkter tas bedre opp i kroppen en tablett eller kapsel utgaven av de samme stoffer. Tabletter og kapsler har som regel sine forutsetninger for å fungere.

  • De skal løses opp på rett plass i fordøyelsessystemet.
  • De må tas før eller etter mat.
  • De må tas med mye drikke.

Da Agels teknologi fremdeles er under behandling for patentering så vil det være begrenset med informasjon om gel teknologiens oppbygning

Normalt fremstilles en gel av lett oppløselige fibre, som sikrer at opptagelsen av de aktive stoffene blir optimal. Fibrene sikrer en sund fordøyelse, og dermed en høy opptagelse av næringsstoffer samt at de kan være med på å senke kolesterol og blodsukker.

De aktive stoffer i Agels produkter. 

Urtene, fruktene, vitaminene etc. som blir anvendt i Agels produkter er hele fundamentet og grunnlaget for virkningen.

Da man ikke kan patentere en plante, blir det lagt vekt på hvordan en behandler planeten for å ta ut de aktive stoffene. Selve måten en gjør dette på kan patenteres slik at ingen andre kan benytte samme metode og en har beskyttet sitt produkt. I mange sammenhenger blir planter og urter behandlet feil under innhøsting eller ekstraktering slik at når produktet er ferdig så er der ingen aktive stoffer igjen.

Agel har brukt store ressurser på å få frem de rette stoffene i fra plantene og urtene.

Super Citrimax i FIT er et patentert ekstrakt, hvor man under behandlingen av urter kan oppkonsentrere det aktive stoffet HCA, så du får et produkt med aktivt og virksomt stoff hvor den patenterte løsningen sikrer lik kvalitet hver gang.

På agels side om produktteknologien geldocs.com kan du finne linker til mer informasjon om de aktive stoffer som finnes i agels produkter. Linker til studier som er gjort av disse og virkningen de har.

Agel har forhold seg til den mengde av de enkelte stoffer som er anbefalt ut fra kliniske studier og som er tilstrekklig for at de skal gi ønsket effekt.

Agel har de beste råvarer i den riktige mengde innkapslet i gel teknologien slik at en oppnår en god opptagelse i kroppen samt et produkt som er lett å ta. Produktene er også velsmakende slik at de er lette og ta, selv for barn som ofte sliter med å ta tabletter.

Prøv produktene og bli en "i am agel" du også.

 

*Ikke alle produkter er godkjent for detaljsalg i ditt land. En har som kunde hos Agel.com lov til personlig å importere disse til eget bruk og 3 mnd. forbruk, men ikke til videresalg.

 Bli "I am Agel" du også.


Vi anbefaler at du tar kontakt med oss her eller den som introduserte deg til Agel før du melder deg inn.
 
 
 WADA Safe.
Agel wada safe
Agel Produkter er testet på WADA godkjent labratorie for å sikre at de kan brukes i idrettsmiljø..
 
Direct Selling Association.
Agel dsa aproved
Agel godkjent av DSA som er USA's svar på direktesalgs forbundet.
 
 Halal og Kosher..
Agel kosher og halal
Agel Produkter* er Halal og Kosher sertifiserte.
 
 
Design og Drift av AGEL TEAM NORGE, independent Agel distributører i Norge
Powered by www.in.no

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/inno/public_html/agel/inc/design/design.inc.php:167 Stack trace: #0 /home/inno/public_html/agel/inc/design/design.inc.php(184): get_fms(3) #1 /home/inno/public_html/agel/agel-produkter.php(10): include('/home/inno/publ...') #2 {main} thrown in /home/inno/public_html/agel/inc/design/design.inc.php on line 167